Gå Hjem Til Komfort Og Bekvemmelighet Med Hjelp Fra Disse Oppussing Tips

Hjem eierskap er dyrt og tidkrevende, som enhver huseier vil fortelle deg. I gjennomsnitt bruker huseiere vanligvis opptil 3 prosent av hjemmets verdi på forbedringer hvert år. Heldigvis er det så mange muligheter til å spare penger på prosjekter rundt huset. Denne artikkelen er fullpakket med ideer og inspirasjon for å hjelpe deg med å gjøre nettopp det!

Du kan øke hastigheten på tørkingen av gipsplasteret ved hjelp av en hårføner! Enhver hårføner vil fungere så lenge den er bærbar nok til at du kan lede luftstrømmen fra den over plasteret. Hold lufttemperaturen satt til lav og ikke prøv å tørke plasteret for fort, ellers sprekker den.

For å bøte på knirker i gulvet, bruk konstruksjon lim. Du må jobbe fra kjelleren eller i crawlspace, men innsatsen vil være verdt det. Bruk en kjelepistol til å påføre, og kjør lim langs siden av hver etasje bjelke, tetting undergulvet planker til dem.

Kjøpe brukte stoler med dårlig møbeltrekk på setet delen er ikke alt dårlig. Mange ganger kan du enkelt fjerne setet, ta ut stiftene som holder det strukket stoffet over puten og slår det ut. Du kan blande match ethvert stoff du velger, og stifte den tilbake til bunnen med en kraftig stiftemaskin.

Oppgi de tingene du trenger før du går til oppussingsbutikken. Når du vet nøyaktig hva du trenger, vil du aldri glemme noe.

Ta ut søpla minst én gang om dagen. Ikke la søppelhaugen på kjøkkenet fordi den tiltrekker seg fluer og maur samt mugg. Pass på at du ikke lar søppelet ta over kjøkkenet og sette av tre minutter om dagen når du kaster den ut.

Ikke bare dumpe veskene dine på gulvet i skapet ditt, organisere dem. Bare kjøp noen sølvkroker fra din lokale Lowe’s eller Home Depot. Hvis plassen tillater det, plasser krokene på skapstangen og heng veskene dine på krokene. Ordne dem etter størrelse, form eller farge. Uansett hva du gjør, er du sikker på å føle fordelene med ryddet opp plass.

Ikke overse sikkerhet under noen omstendigheter. Bruk vernebriller, harde hatter, hansker og Hørselvern. Amatører merke fagfolk foregående verneutstyr og følge deres bly. Bare fordi du ser andre ignorerer sikkerhet betyr ikke at du bør. Hvis du er uerfaren, har du en mye større sjanse for å bli skadet.

Hvis plenen foran har et stort, fullt tre, kan du legge til oppadvendt utendørs aksent belysning for å understreke den vakre teksturen av bladene og bagasjerommet. Oppadgående belysning er også et godt valg for å fremheve detaljer som trellises eller bueganger. Utendørs aksent belysning gir også betydelig verdi til hjemmet.

Det er enkelt å gjøre endringer i hjemmet ditt mens du bor innenfor budsjettet. Oppussingsprosjekter kan gjøre hjemmet ditt til et morsommere sted.